My Corner Of The World

Om allt och ingenting.....

En Dröm har gått i uppfyllelse....

När vi kom till Hofsnäs – Torpa så hann vi ju naturligtvis inte gå mer än halva rundan så började det såklart att ösregna! Det är min vanliga otur! Men vad folk tittade när jag låg där i buskarna med paraplyet uppfällt liggande över huvudet! Men men....alla sätt är bra utom dom dåliga!

Vi gav upp till slut och bestämde oss att åka vidare till Borås, och inhandla en extern hårddisk, som jag äntligen förstått att man faktiskt borde ha.... så sagt och gjort....

Vi kom till Borås, och jag gick in och köpte en hårddisk, och var på väg till kassan när mannen min sa att vi inte var klara.
Han drog iväg mig till kameraavdelningen, och sa helt sonika till försäljaren att vi skulle ha en 5D Mark II! Trodde att jag dog på fläcken! Hade säkert en puls på 200 och med mitt låga blodtryck, så kändes det som om jag skulle segna ner vilken minut som helst! Helt otroligt! Blev så glad att jag dansade fram genom butiken. Hade jag inte haft öron hade leendet gått hela vägen runt!

Nu sitter jag här med min nya kamera och jag är sååå lycklig och så fruktansvärt tacksam till min man som stöttar mig och mina hobbies i både tid och otid...

Så i morgon blir det till att kliva ur sängen så tidigt som jag bara orkar!

Sov Gott alla goa människor!

Added 2011-07-15 22:48 | Read 2327 times. | Permalink
Inte ett dugg avundsjuk....

...ellerrrrrrrrrrrrrr?
Å, vad roligt Heléne!
Ibland är det bra att ha en man ;o)
Kram Milla
Vilken lycka! / Mvh Ellinor



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventythree as digits in this field


Add

Previous posts