My Corner Of The World

Om allt och ingenting.....

Härliga Lördag!

Klockan ringde exakt 4.00 och jag sprang genast till fönstret och spanade in vädret...aj aj...såg inte allt för lovande ut, så jag kröp tillbaka under mitt varma goa täcke....

Men på något sätt så var det som om det bara kliade i hela kroppen  så jag fick ingen ro att somna om, utan låg bara och tänkte på min nya kamera....  =) 
Så det var bara att pallra sig upp efter några minuter, hoppa in i duschen och sedan ge sig av och ut i ottan...

När jag startade bilen och satte på radion, så spelade dom "Grenade" med Bruno Mars, tätt följt av "What are worlds" med Chris Medina, och några minuter senare, Rihannas goa låt "California King Bed"....
DÅ, visste jag att det skulle bli en finfin dag!

Styr min kosa mot Store Mosse Nationalpark som ligger mellan Hillerstorp och Värnamo. Den är lika stor som 10840 fotbollsplaner och det finns mer än 4 mil vandringsleder i störtskön miljö.
Först gick jag Wibecksleden och den är inte så lång, tror den är ungefär 600 meter.
Brukar finnas gott om trollsländor som dansar i solen, men idag fanns det inte en enda. Det var bara jag och miljoner gnistrande droppar...

Gick sedan ut en runda på Gungflyleden, men gick inte hela. Var nästan lite skraj, för det var bara jag på hela Store mosse! Inte en endaste bil till på parkeringen..


När jag kom tillbaka till bilen, då sprack solen upp och då passade jag på att fota lite insekter som alla hade på sig sina pyjamas av morgondagg, sen åkte jag hem, nöjd och belåten!

Ha en finfin dag alla!

Added 2011-07-16 11:21 | Read 2646 times. | Permalink
Håller med Claes, se den FÖRSTORAD! Jättefin bild, jag gör åtminståne en längre vandring om året så spänger ger mig varma känslor!

Mvh/Peter
Svar från Heléne Alklid 2011-07-16 22:32
Ja, visst är det mysigt att knata omkring i naturen och inandas lugnet!
Ha det gott!



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixtyone as digits in this field


Add

Previous posts