My Corner Of The World

Om allt och ingenting.....

Snart är hösten här...

Sista dagen på semestern! Men det ska också bli skönt att komma in i de sedvanliga rutinerna igen, även om det skulle varit skönt att vara hemma ett par veckor till.

Tycker mycket om sommaren, men älskar hösten mer med alla dess murriga och vackra färger, och att man kan tända massor med ljus för att mörkret kommer så tidigt, så jag ser verkligen fram emot en finfin höst!

Vilken årstid föredrar ni att fotografera?

Den ljuvliga våren?

Den varma och sköna sommaren?

Den murrigt mörka och härliga hösten?

Den iskalla och vackra vintern?

Ha en fin dag alla!

Added 2011-08-07 07:28 | Read 2051 times. | Permalink
Jag som är mer intresserad av gatufoto föredrar när det är riktigt skitväder. Så antingen ett hällregn på sensomamren eller ett riktigt snöoväder när det är vinter. Fast om man glömmer kameran så får det gärna vara sensommar/höst hela året runt...

Tommy
Svar från Heléne Alklid 2011-08-07 09:48
Har nog nästan aldrig fotat när det regnar ute. Idag verkligen ÖSREGNAR det här, och då tänkte jag att det var nästan lite skönt, för när det är fint väder känner jag mig nästan tvingad att ta till vara på vädret och fotografera, så idag blev det inte den pressen att man måste fotografera.
Så idag städar jag! ( det behövs ju det med) =)
Ha en fin dag!
Hm....lite intressant fråga du ställer där...Nu blev man ju tvungen att till såhär på sista semesterdagen. Men jag tror att jag föredrar hösten och vintern faktiskt. Gillar hösten, och har lärt mig att tycka om vintern. Sommaren med sin semester är ju också go, men...fotomässigt, är det nog vintern faktiskt...

/maria
Svar från Heléne Alklid 2011-08-07 09:49
Då tycker vi lika!
Ha det gott och sköt om dig!



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number thirtyeight as digits in this field


Add

Previous posts