My Corner Of The World

Om allt och ingenting.....

S T O L L G L A D

Ja, här kommer man hem från jobbet....trött....hängig och halvförkyld. Hinner knappt ta av jackan innan man startar upp datorn och loggar in på FS... Sjunker ner, och kollar runt...

Då ser man att man fått en kommentar.....pulsen ökar.....tittar vilken bild det är och går in på kommentaren.... Det är på en bild som slumrat i mitt album länge, och ju mer jag läser, desto gladare blir jag..... får faktiskt tårar i ögonen av ren och skär glädje!

Tänk att en annan människa som man inte känner kan stärka ens självkänsla så... Det är ju helt underbart att små små ord i vardagen kan skänka en sån stor glädje hos någon! Det är faktiskt något man skulle tänka lite oftare på....att oftare sprida vänliga och uppmuntrande ord omkring sig.

Så tack Johanna Ohlsson.... you saved my day!

Ha en fin dag allesammans!

I´m just sitting here....

Added 2011-08-11 17:52 | Read 1487 times. | Permalink
Heléne. Det lilla blir stort..Visst är det härligt!
Ibland är det såååå svårt att inse att den där lilla, lilla handlingen kan ha så stor betydelse. Ibland är det verkligen en konst att ge..likaväl som att ta emot.
Men den där sköna känslan när man kan se och känna det stora..i det lilla..är härlig! Jag är glad att du fick uppleva den.
En flod har sin början i en....droppe.
Allt Gott!
Anders Plåtare



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twentyeight as digits in this field


Add

Previous posts