My Corner Of The World

Om allt och ingenting.....

Vilka är era.....

.....favoritobjekt att fotografera?

Allt eftersom man lär sig hantera olika objektiv, så växlar väl intresset för objektet, men jag är absolut svagast för alla dessa mossor! Jag har försökt att sluta fota, men det bara går inte. Dom är ju så fanatstiskt vackra där som står stolta uppradade på mjuka gröna små tuvor. Kan man annat än att bli alldeles hänförd?

Nu har jag inte fotat mossa på så länge att jag strax ska ner i skogen en runda....  =)

Tjingeling!

Added 2011-08-16 18:49 | Read 2218 times. | Permalink
Såå himla fina bilder...och annat än mossan jag tänker på i min adventsstake! :)
Ljuvligt fina bilder...
MVH Lena E
Svar från Heléne Alklid 2011-08-16 20:09
Tack så mycket!
Dina bilder är starka argument - jag förstår din fascination och lockelse till dessa ting i miniatyrvärlden. För egen del är det så många motivkretsar som utmanar och stimulerar, men jag måste nog säga att de sublima bergen intar en speciell plats i själ och hjärta, det storslagna landskapet där man känner hur geologiska tidsrymder verkar bortom vår mänskliga erfarenhet. Jag är horisontjägare.
Svar från Heléne Alklid 2011-08-16 20:12
Ja, berg och landskap är så vackert att fota! Tyvärr har jag inte besökt så många berg, men jag skulle gärna vilja...men det kommer tids nog.
Älskar också att fota landskapsbilder, och skaffade för ett tag sedan ett bra objektiv för ändamålet, så det kommer definitivt bli mer av den varan framöver!
Ha en fin kväll!
Vackra bilder - som vanligt!!
Svar från Heléne Alklid 2011-08-16 20:13
Tack, det var snällt sagt! =)
Till skillnad från dig och några av de som kommenterat är inte mina favoriter ett motivområde. I stället är det några motiv som är mina favoriter. Alltid när jag kommer dit måste jag fotografera. Det är framför allt tre platser. Hopptornet vid Simbadet i Österby bruk, "ödestugan" vid Vårhallarna strax norr om Simrishamn och sydvästra stranden på Hovenäset lite nordväst om Kungshamn/Smögen.

Men jag tror det nog är nyttigare och mer utvecklande att snöa in på mossor än på ett gammalt ödehus eller en banal västkuststrand i solnedgången. Jag gillar framför allt din andra och tredje bild.
Svar från Heléne Alklid 2011-08-16 20:20
Men om man fotar samma motiv hela tiden, så blir man himla bra till slut! =)
Så fortsätt du att fota ditt hopptorn, din ödestuga och din strand!! =) Kan inte bli annat än bra! Din bild Vårnatt" är ju kanonfin!
Ha en trevlig kväll!
Hundblues 2011-08-16 20:28
Att fotografera samma motiv i åratal kan nog jämföras med att spela teater, samma roll, samma repliker i 20 föreställningar. Varje bild och varje föreställning är unik, och man kan hela tiden sträva efter fulländning. Jag kommer nog att fortsätta. Kul att du gillar hopptornet. För övrigt såg jag att även stranden finns med i mitt album. Bilden heter sommarkväll.
Svar från Heléne Alklid 2011-08-16 20:45
Ska genast kika!
Hundblues 2011-08-17 07:51
Och bara för det har jag även lagt in en bild av ödehuset i mitt album Landskap och miljöer.



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number ninetythree as digits in this field


Add

Previous posts