My Corner Of The World

Om allt och ingenting.....

Från Saab till Volvo!

Ja, då var saken klar! Nu är den törstiga Saaben inbytt mot en Volvo C30!
Tror vi kommer att bli så nöjda, och varje lång fotorunda man kommer att ta i framtiden kommer man att göra med ett leende på läpparna. Nu kan vi kuska Sverige runt utan att se tusenlapparna rassla ut från plånboken med rasande fart... Så himla lycklig jag är nu....  =) 

Ni som har C30, är det bra bilar? Något som är dåligt med dom? Skriv gärna för jag vill veta massor då jag kört Saab nästan hela livet!

Bilden nedan är från Gässlösa men jag "terjade" in vår Volvo  och den bilden är hämtade från mailet dom skickade ut till mig.

Ha en underbar dag alla och hoppas att ni inte blåser bort i stormen!

Added 2011-09-13 16:48 | Read 5699 times. | Permalink
Vilken härlig skog. Jag antar att det är bok. Undrar om Svenska språknämnden kommer att godkänna verbet "terja" i den betydelsen du lägger i det. Intressant fråga egentligen för språket ändras hela tiden fast det är naturligtvis inte så smickrande för upphovsmannen.
Svar från Heléne Alklid 2011-09-13 18:44
Ja, det är bokskogen i Gässlösa! Det är den underbaraste och vackraste platsen man kan vara på på våren! Ja, inte bara på våren, utan resten av året med, men våren är vackrast att fota där i alla fall...

Angående verbet, så är det väl så att om tillräckligt många använder ett ord, så tror jag att man kan få det godkänt! =) Just nu läser man om terjade bilder överallt! Det är synd om honom egentligen.....tänk att ha sån prestationsångest att man gör något sånt, och sätter hela sin karriär på spel....det är tragiskt!
Ha det gott!
Terjad bild var nytt i min vokabulär. Lysande! Lycka till med er Volvo!

Mvh Torkel
Svar från Heléne Alklid 2011-09-14 10:24
Tack! Var ute och övningskörde igår =) för vi har haft automat i många år, och nu är det manuell, men det gick riktigt bra! Var lite ovant i början, men det är som när man lärde sig cykla.....kan man det en gång , så sitter det i, och tur är väl det!
Ha det bäst!
Gillar bildidén, riktigt bra och miljö var ju skön! Bra fångat!
Svar från Heléne Alklid 2011-09-17 15:49
Tack Mikael! =)



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number eightythree as digits in this field


Add

Previous posts