My Corner Of The World

Om allt och ingenting.....

Spooky Road....

Ja, helgen löpte på utan att det blev särskilt mycket fotat....jisses......vilket väder! Absinensen är hög, och jag fotar allt jag ser inne, men det har man gjort så många gånger, att det inte känns särskilt inspirerande.

Vi var i alla fall på Skeppshults julmarknad igår, och det var skönt att komma ut en liten runda. På hemvägen stannade vi till på vägen mot Tuskebo. Där finns en alldeles fantastisk rak och vacker väg. Det är en väg jag många gånger åkte som tonåring. I slutet på vägen låg ett hus som dom sa att det spökade i. 

Jag kan än idag komma ihåg hur rädd jag var, fortfarande känna de kalla kårarna som löpte utmed ryggraden när vi smög omkring där mitt i natten.... Det var tider det....  =)

 Hur är det med er? Tror ni på spöken? Har ni upplevt något oförklarligt?

Ha en underbar Första Advent alla människor därute och håll i varandra så att Ni inte blåser iväg!

Added 2011-11-27 15:47 | Read 7452 times. | Permalink
Oj! Vad mycket spännande som händer runt dig! Blir nästan avis...... =) Jag har inte upplevt så mycket, men det jag har upplevt vet man inte riktigt hur man ska tolka. Har varit på seans ett par gånger, och då sa hon att min mormor är med mig jämt, och att hon visar att hon är det, men jag märker aldrig nåt, fast jag verkligen verkligen vill! Saknar min mormor sååå....

Min f.d svägerska har dock varit med om en hel massa spännande saker som händer i hennes lägenhet, så det har till och med varit folk där och "drivit" bort vad än det nu var..... Ja, spökerier är sannerligen spännande saker..... =)
Ha det fint Helen!
Spooky bild, snyggt jobbat!
Jag är så mycket "i huvudet" och analyserande att alla spöken och annat inte fastnar i mina känslotentakler tyvärr. :-) Men jag har vänner som berättat lite spooky saker, så nog finns det saker i andra dimensioner som vi kanske inte ser till vardags.
Ha en fin advent!
Ewa
Svar från Heléne Alklid 2011-11-28 12:13
Tack Ewa! Det är nog likadant med mig. Har alldeles för bråttom för att hinna uppfatta eventuella signaler!
Ha en fin dag!



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fiftysix as digits in this field


Add

Previous posts