My Corner Of The World

Om allt och ingenting.....

What a wonderful world!

Det finns  så många vackra och tänkvärda citat, och dessa två tillhör några av mina favoriter.  Jag har säkert skrivit dom innan, men dom tål att höras igen!  =)

"Det finns två sätt att leva..... antingen som om ingenting är ett under, eller också som om allting är ett under..."  Dessa ord sas av Albert Einstein och visst hade han rätt?

Ett otroligt tänkvärt citat av H.C. Andersen är också detta:  

"Hela världen är en rad av mirakel, men vi är så vana vid dom att vi kallar dom vardagsting...

Ja, visst är väl världen med alla dess olika invånare alldeles fantastisk?

Ha en fin kväll alla goa människor!

Added 2012-02-06 19:59 | Read 7395 times. | Permalink
Jag säger WOW =)
Elefanten och den sista bilden är helt underbara.... men extra mycket kär blev jag i den sista bilden. Helt fantastisk...den lappade vägen... Där har många kört och förhoppningsvis njutit av utsikten. Älskar färgerna och när man ser på bilden vill man bara svepa med handen över gräset vid vägkanten, känns solen i ansiktet och njuta av sommar och sol.
Kram Lena
Svar från Heléne Alklid 2012-02-06 20:19
Tack Lena! Blir så glad av dina fina ord! Ja, jag förälskade mig i vägen jag med. Det var så fint den dagen och man kunde verkligen känna sommaren!
Ha det gott!
Kram!
Ja vardagsting är ju faktiskt också små mirakel, det gäller bara att orka/ha förmågan/hinna/vilja se dem. Vackra bilder! Kram//Ewa
Så sant, Helene (hur får du dit den lilla knorrenen på eet?)...och så fint du illustrerar det med dina bilder. Jag blev riktig kär i den glada elefanten! Och tänker ofta på Einsteins ord "Fantasi är Viktigare än Kunskap"
Gladbilder!
Skön bilder! Mycket bra citat. Einstein har en del citat som jag gillar :-) Fantasi är viktigare än kunskap håller jag helt med! Tänk vad vi utvecklas mycket av fantasin egentligen. Om man kollar på hollywood filmer så ser man en del fantasi men vad händer? Nu i verkligheten håller de på att bygga efter fantasin.
O, din rubrik fick mig att börja nynna på Duke Ellingtons låt: What a wonderful world. En fin låt med tänkvärd text som jag ofta lyssnar på.
Bilden med elefanten är helt magisk och myran med sin pinne som den släpar på.
Trevlig blogg med trevliga bilder som man blir glad av
Ha det gott
// Marianne



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number thirtyseven as digits in this field


Add

Previous posts