My Corner Of The World

Om allt och ingenting.....

YNGEREDSFORSEN

Ja, igår for vi iväg på en liten miniutflykt och vi hamnade vid den underbara platsen Yngeredsforsen.

Vi åkte hit för att kolla in grodorna, men hittade bara nån enstaka som låg och lurade långt ner i pölarna. Så det blev lite bilder på vattenfallet i alla fall. 

Ha en underbar dag alla männsikor!

Added 2012-04-30 13:08 | Read 8958 times. | Permalink
Bild tre var ju väldigt läcker. Skulle kanske vara skönt att sitt inne i den en varm sommardag, såg nästan lite frestande ut.
Den enda groda eller om det var en padda, som jag sett i år var en som inte klarat sig över vägen, den var alldeles för platt för att kännas behaglig att fota.
Svar från Heléne Alklid 2012-04-30 20:14
Tack Margareta. Sist jag var här så kryllade det av grodor och paddor, och det låg stora romhögar i varenda liten pöl, så jag blev lite förvånad över att inte hitta några, men som tur är är det vackert här ändå!
Ha en fin kväll!
Vilka fina bilder! 2:an är fullständigt underbar!!! Den ser ut som om den är hämtad ur en saga. Det är allt något speciellt med vatten, något lite magiskt, och du fångar det så fint. Kram
Svar från Heléne Alklid 2012-05-01 07:54
Tack Elisabeth! Vatten är härligt!
Härligt med vattenfall!! Du lyckas verkligen bra med utsnitt, det är inte så lätt vet jag och jag tror även att de funkar utmärkt i svartvitt. Kan till och med bli mycket snyggare med silver efex pro :) Allt gott Heléne!
Svar från Heléne Alklid 2012-05-01 07:56
Tack! Det var inte så lätt för jag hade naturligtvis inte stativet med mig och teleobjektivet satt på kameran för jag skulle ju fota grodor! =)
Men några bilder blev det!
Allt Gott till dig med!



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fourteen as digits in this field


Add

Previous posts