My Corner Of The World

Om allt och ingenting.....

HIGH CHAPARRAL

Ja, det måste vara paradiset för barn och för en del vuxna med kunde jag konstatera!   =) Har inte varit där på många år trots att det inte ligger så långt från där jag bor.

Så har man barn, eller barn-barn som gillar ett vilda västern äventyr med  pistoler, hästar, cowboys, indianer, banditer och ånglok så är det verkligen värt ett besök.  =)

Ha en fin kväll alla!

Added 2012-06-23 17:23 | Read 9744 times. | Permalink
Härliga bilder, vi var där under arbetstid med ett gäng ungar, blev en del elefanttårar när vi skulle åka därifrån. Men som Schwarzenegger hade sagt We´ll be back :-)
Svar från Heléne Alklid 2012-06-23 21:08
Ja, det är klart det blev för det är ju hur roligt som helst för dom! =)
Jag har alltid gillat Wild West, men har aldrig varit på High Chaparall. Det vore kul att fotografera porträtt på riktiga indianer och på miljöer. Fina bilder Du tog! Nu blir jag inspirerad :<)
Svar från Heléne Alklid 2012-06-23 21:08
Har du aldrig varit där så kan jag varmt rekommendera det och Store Mosse ligger inte långt därifrån, så kan man slå två flugor på en smäll! =)
Kanske något för livskamraten min. Han gillar filmer i Vilda västernstil. Jag har aldrig varit där men förstår det skulle varit något för barnbarnskillarna när de var i den åldern som killen är som har fått en "pangpang".

Det ser faktiskt ut precis som taget ur en film. Är det särskilda visningar de har. Härliga bilder minsann även om jag inte gillar skjutvapen.

Förr när det inte fanns leksakspistoler att köpa gjorde killarna själv av träbitar så det har förekommit i alla tider.

Nu kom han och skrattar så gott. Betyder han också gillar dina bilder. Hälsar Gun-Inger
Svar från Heléne Alklid 2012-06-26 12:40
Ja, dom har en massa shower och uppträdande och dom är riktigt roliga att titta på. Åker man med deras tåglok, så blir det tågrån i sann Vilda Västerna anda! =)
Ha en fin dag!
Härliga bilder!! Gillar färgerna :) Stället är absolut värt att besöka för oss fotografer också ser jag :) Blev jättefina bilder där!
Svar från Heléne Alklid 2012-06-26 12:42
Ja, det blir läckra bilder med all trästruktur och alla gamla grejer. Fotade inte sådär jättemycket, men jag har ju nära och ska åka tillbaka i sommar igen..
Ha en skön dag!"
Åh vilka härliga bilder, gillar 7 och 8 bäst. Mycket fin bild på Tim och så är det ju precis mina färger i bild 8 :o) Kram!



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twentyfive as digits in this field


Add

Previous posts